Timmermansgatan 1 C

Timmermansgatan 1 C

Slutpris

630 000 kr


Landskrona - Väster— Landskrona

Timmermansgatan 1 C


Slutpris
630 000 kr

Landskrona - Väster— Landskrona

Välkommen till en av HSB Brf Lindens välplanerade och kvadratsmarta 1:or! Lägenheten har vardagsrum med rymlig sovalkov och bra förvaring i stor garderob med skjutdörrar och rymligt kök med matplats. Köket renoverades 2018 och badrummet renoverades i samband med föreningens stambyte 2006/2007. Rymlig balkong ca 8 kvm med trätrall/Sibirisk lärk, mot gatan med förmiddagssol.
Bostadsrättsföreningen Linden är en av de äldsta föreningarna i Landskrona, fastigheten är byggd 1942. I området finns närbutik, pizzeria och konditori och det är nära till busshållsplats för stadstrafik.
Till föreningen gränsar fina grönområden runt Vallgraven och Citadellet och närhet finns till fina strövområden längs Landskronas fantastiska kuststräcka, till Borstahusens golfbanor, badplatser, småbåtshamn, restauranger mm och det är endast en kort promenad till Landskronas centrum.
Så lugnt och bra läge med andra ord, i Landskronas västra delar! Välkomna!


Boarea
38 kvm
Avgift
4 317 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2023-09-12

Mäklarhuset Landskrona

Denna lägenhet på Timmermansgatan såldes av oss 2023-09-12. Se alla våra försäljningar i Landskrona samt även på Timmermansgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.