Fernissagatan 8

Fernissagatan 8

Slutpris

2 845 000 kr


Limhamns Sjöstad— Malmö

Fernissagatan 8


Slutpris
2 845 000 kr

Limhamns Sjöstad— Malmö

Modern trea i nyskick med balkong!

På populära Limhamn saluförs nu denna yteffektiva och ljusa trerummare som färdigställdes 2019 och som nås med hiss från markplan. Bostaden erbjuder en social och öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet. Härifrån nås den härliga balkongen i sydväst med trevlig utsikt över föreningen lugna innergård. Hall och sovrum är ljusa och rymliga, båda utrustade med inbyggda garderober. För ytterligare förvaring finns ett källarförråd som tillhör lägenheten. Genomgående parkettgolv, vitmålade väggar, helkaklat badrum med tvättmöjligheter, ytsmart kök med en exklusiv maskinpark och framför allt balkongen mot innergården bidrar alla till bostadens bekvämlighet och praktikalitet.

Här bor man i ett trevligt område med närhet till restauranger, mataffärer, cafeér, närservice, förskolor, skolor och goda kommunikationsmöjligheter som lätt tar er till stan.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
73 kvm
Avgift
4 017 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 6 (Hiss finns)
Såld
2022-09-02

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.