Kalkstensvägen 6

Kalkstensvägen 6

Slutpris

1 595 000 kr


Limhamn— Malmö

Kalkstensvägen 6


Slutpris
1 595 000 kr

Limhamn— Malmö

Modern och lyxig etta med sovalkov och härlig västerbalkong på Limhamn!

Välkommen till denna moderna och välplanerade etta med sovalkov vid Limhamns kalkbrott! På andra våningen finner ni denna trevliga lägenhet med öppen planlösning och genomgående vitmålade väggar och ekparkett.

Här erbjuds ett stilrent kök och badrum med egna tvättmöjligheter i mycket fint skick, luftigt och ljust vardagsrum och en stor balkong i soligt västerläge! Här finns möjlighet att sätta upp vägg om man vill skilja av sovdelen från resterande del av lägenheten.

Bo med närhet till trevliga promenadstråk runt kalkbrottet, fina grönområden och bra kollektivtrafik i form av busslinje 33 som tar dig till Limhamn centrum, Hyllie och Värnhem. och busslinje 1 som tar dig till bland annat Gustav Adolf Torg, Jägersro och Kristineberg.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
45 kvm
Avgift
3 166 kr/mån
Rum
1,5 rum
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2020-10-26

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.