Kronolotsgatan 4 / Limhamn/ Ön / Limhamn / Malmö

Modern och välplanerad etta med närhet till havet!

Slutpris
1 475 000 kr
Boarea
45 kvm
Avgift
2 515 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 av 4 (Hiss finns)
Såld
2020-07-06
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kronolotsgatan såldes av oss 2020-07-06. Se alla våra försäljningar i Limhamn samt även på Kronolotsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Limhamn/ Ön är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu presenteras stolt denna fina etta ute på Ön med fina kvalitéer så som öppen och ljus planlösning, goda förvaringsmöjligheter och egna tvättmöjligheter.
Bor man på Ön har man havet som närmsta granne men har även gångavstånd till livsmedelsaffär, gym, kollektivtrafik och skola. Under sommaren kan du njuta av småbåtshamnen samt ta ett dopp i Öresund! Det finns också en stor COOP-butik på Övägen och smultronställen som fiskrökeriet och Mastios nere vid Dragörkajen.

Låter det som din drömbostad? Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.