Slottsstaden/Erikslust / Malmö

Referensnummer
432 014
Boarea
60 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Förberedd försäljning

Under förberedd visar vi bostäder där en kommande försäljning är planerad. Kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Anmäl intresse
Bilder
Sponsrade länkar
Visa alla 1 bilder
Ekonomisk trygghet vid arbetslöshet eller sjukskrivning
BETALSKYDD

När du köper eller säljer din bostad genom Mäklarhuset kan du teckna en Betalskyddsförsäkring genom BEST Försäkring som skyddar dig mot ekonomiska oförutsedda händelser som kan påverka ditt boende. Betalskydd är bästa sättet att försäkra din privatekonomi. Med Betalskyddsförsäkringen kan du få ett månadsbelopp som täcker en del av dina månadskostnader.

Teckna Betalskyddsförsäkring
Området

Slottsstaden/Erikslust

Detta område är ett av Malmös mest attraktiva områden. Slottsstaden är en del av Västra Innerstaden och med sin närhet till havet och stadens puls är det ett område som lockar många generationer.

Nöje

Slottsstaden erbjuder unika butiker i form av blomsterbutiker, klädbutiker och framför allt inredningsbutiker. Trevliga restauranger och caféer finns det gott om i området. Kronprinsen, Sveriges femte högsta skyskrapa, finns i området med köpcentrum, bowling och restaurang Översten med utsikt över staden.

Fritid

Området erbjuder en aktiv livsstil med närhet till Pilldammsparken och dess motionsspår och utomhusgym. I närområdet finns många idrottsplatser och gym. Ribersborgsstranden med många aktiviteter finns på kort avstånd.

Kommunikation

Malmös cykelnät gör det enkelt att nå såväl centralstationen och city, som att ta sig enkelt till havet en sommardag. Det finns goda bussförbindelser till övriga stadsdelar i Malmö.

Familjeliv

I närområdet finns många förskolor, grundskolor och gymnasium med gott renommé. Området erbjuder trevliga lekplatser för de små.

Fördelar

#Gym
#Motionsspår
#Restaurangtätt
#Restauranger
#Liv i rörelse
#Parker/Grönområden
#Bussar
#Utegym
#Cykelbanor
#Badstrand
#Caféer
#Bowling

Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn