Botildenborgsvägen 35

Botildenborgsvägen 35

Slutpris

5 200 000 kr


Västra Skrävlinge— Malmö

Botildenborgsvägen 35


Slutpris
5 200 000 kr

Västra Skrävlinge— Malmö

Underbart hus med stor trädgård i bästa solläge

Välkomna till detta härliga hus från 1925! Här bor ni med en stor grönskande och friköpt trädgårdstomt i ett häftigt 1,5-planshus med inredd källare som erbjuder mycket extraytor. Huset är totalrenoverat på insidan så det är bara utsidan kvar. Exempelvis skulle man kunna passa på att putsa fasaden och därigenom ett helt annat utseende på huset.

På entréplan möts vi av härliga gemensamma ytor med kök och vardagsrum. Köket är renoverat 2010 med exklusiva materialval såsom en dubbelugn med 6 gasbrännare från SMEG. Härlig känsla med kakel på större delar av väggarna samt en härligt mönstrad tapet. Trevlig matsal och vardags med många fönster som ger ett härligt ljusinsläpp och en vacker kamin som både värmer och skapar mysig stämning under den kalla delen av året..

På övre plan finner vi tre rogivande sovrum, alla med häftig karaktär och ett nyrenoverat badrum.

Källaren är inredd med spaavdelning med både badkar och dusch, samt förberett för bastu. Källaren är renoverad med skiffermönstrade klinkergolv, här finns massor av förvaring och även en vinkällare.

En härligt insynsskyddad trädgård i söderläge. Det är en trädgård med härliga ytor för barnen att leka på, ut mot gatan är det stora träd så som vintergröna och lönn. I trädgården finns det odlingslådor med diverse örter samt klarbär, päron, plommon, vildplommon, krusbär, björnbär, gamla fruktträd, buxbom, lavendel, daggkopa, stort valnötsträd, syrenér, kaprifol, klematis, gullregn och lökväxter. Här finns även en gammal fallfärdig byggnad som kan ersättas med exempelvis ett gästhus, orangeri eller något annat trevligt.

I Västra Kattarp är flertalet hus byggda före 1960. Egnahemshusen hade i början en tydlig jugendkaraktär och endast några få hus av den äldsta typen är fortfarande i ursprungligt skick. Området fortsatte att växa under 1920-talet med för perioden typiska egnahemshus. Läget är mycket bra med närhet till kommunikationer i form av buss från Jägersrovägen och tåg från Persborgs station till Malmö C och Hyllie. Med bil tar man sig snabbt ut till inre ringvägen.

Välkommen på visning!


Boarea/biarea
116/60 kvm
Driftkostnad
38 934 kr/år
Tomtarea
833 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2021-04-09

Mäklarhuset Malmö Regementsgatan

Denna villa på Botildenborgsvägen såldes av oss 2021-04-09. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Botildenborgsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.