Simon Falke, ansvarig mäklare i Malmö Regementsgatan
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Simon Falke

Ansvarig mäklare

Förberedd försäljning

Hyllie—

Malmö
Hyllie— Malmö


Förberedd försäljning

Hyllie— Malmö

Populärt 1-plans kedjehus på attraktivt läge!


Referensnummer
586 930
Boarea/biarea
112/30 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.Området

Hyllie

Hyllie är en stadsdel i stadsområdet Väster i Malmö. Stadsdelen omfattar delvis Hyllie socken, som 1906 blev en del av Limhamns köping.


01
Fördelar med området
Tågstation Stadspuls Stort shoppingutbud Bussar Parker/Grönområden Sportevenemang Restauranger Butiksgata/köpcentrum Växande område Liv i rörelse

02
Stationen

Vid Hyllie stationstorg, hjärtat i området, ligger station Hyllie som öppnade den 12 december 2010 då Citytunneln invigdes. Restiden till Triangelns station är 3 minuter och 6 minuter till Malmö C. Från Hyllie till Kastrups flygplats tar det 12 minuter. Station Hyllie är den första svenska järnvägsstationen efter Öresundsbron och Danmark.
Bredvid Hyllie vattentorn, 80 meter från stationen, ligger Malmö Arena som invigdes i november 2008. Arenan har plats för över 15 000 åskådare och är hemmaarena för ishockeylaget Malmö Redhawks.


03
Hyllievångsparken

Hyllievångsparken är Hyllies egen stadsdelspark och kommer att bli lika stor som Malmö Folkets park. Här ges plats för lek, odling och umgänge, fruktlund och blomsterängar. Parken byggs i etapper. Den första delen blev klar sommaren 2021.


04
Köpcentrum

Det moderna köpcentret Emporia drar enormt med folk, inte bara för att det är hela 200 000 kvadratmeter stort, utan för att man satsat extra på designen, atmosfären, servicen och matutbudet. Här finns avancerade ljudkulisser, kvalitetsserveringar och en gigantisk kuperad takpark. Restaurangklustret Umami District lockar med modern och hälsosam mat, medan märkesbutiker som Apple Store, Calvin Klein, Hästens och Hugo Boss ger Emporia lite guldglans.


05
Malmö Arena

Grannen Malmö Arena gästas av världsnamn som Lady Gaga och Bob Dylan och stora idrottsstjärnor. Den sväljer 15 500 besökare, är hemmaarena för ishockeylaget Malmö Redhawks och det var här Eurovison Song Contest hölls 2013. Det tredje stora dragplåstret i området är Malmömässan som flyttat runt i Malmö, men till slut hittat en tillräckligt stor plats med framtidspotential. Det kan vara bra att hålla koll på evenemang på Malmö Arena och Malmömässan, eftersom det styr allt från hotellpriser till trängsel.


Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Simon!

Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kontakta mäklare
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.