Annebergsgatan 5B / Borgmästargården / Malmö

Rymlig och välbevarad tvårummare med stor inglasad balkong!

Slutpris
1 780 000 kr
Boarea
65 kvm
Avgift
3 858 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 8 (Hiss finns)
Såld
2020-10-30
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Annebergsgatan såldes av oss 2020-10-30. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Annebergsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Borgmästargården är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomen till denna välplanerade tvårummare på tredje våningen (av 8). Från hallen når man hela lägenheten med det öppna och sociala vardagsrummet till vänster, det ljusa och välplanerade köket rakt fram och det rymliga sovrummet till höger. Från sovrummet når man även lägenhetens inglasade balkong med morgon och förmiddagssol för trevliga frukoststunder.
Lägenheten har goda förvaringsmöjligheter i såväl sovrum, kök och hall (finns även en matkällare och ett källarförråd).

Lägenhetens placering gör det möjligt för dig att precis utanför dörren nyttja de vackra promenadstråken kring Pildammsparken. Utöver detta har du inom gångavstånd möjligheten att ta dig till de centrala delarna av Malmö och dess kulturutbud i form av teater, konsthall och gallerier m.m.

I området finns vårdcentral, frisörsalong, restauranger samt förskolor m.m. Annebergsskolan och Stadionparkens förskola ligger inom gångavstånd och skulle du vara sugen på shopping ligger Mobilia (köpcenter) endast fem minuter bort.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.