Argogatan 1, Citadellsvägen / Malmö City-Slottsstaden / Malmö

Nyligen producerad 4:a

Slutpris
3 900 000 kr
Boarea
ca 96 kvm
Avgift
4 737 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 7 (Hiss finns)
Såld
2019-04-06
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Argogatan såldes av oss 2019-04-06. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Argogatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Malmö City-Slottsstaden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Citadellskajen på Universitetsholmen är ännu ett attraktivt tillskott i Malmös utveckling. I en cirkel på promenadavstånd till det bästa Malmö kan erbjuda ligger här från, norr räknat, Västra Hamnen, Stationen , Malmö Live, Malmö centrum, Slottsparken, Slottsstaden och badplatsen Ribbersborg med "Kallis". Slottet Malmöhus erbjuder en härlig utsikt från lägenhetens uteplats i ett område som på ett mycket lyckat sätt kombinerat det nyaste nya med historien. Lägenheten på 96 kvm och fyra rum är unik i föreningen. Den ligger i etage och har två uteplatser. Den ena mot planerade Citadellskajen i söder som planeras bli ett promenadstråk då trafiken ska ledas om till Neptuniagatan. Här finner ni ett perfekt urbant boende med historiska inslag till ett för området tilltalande pris.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration