Branteviksgatan 8c / Östra Sorgenfri / Malmö

Väldisponerad trerummare med en stor inglasad balkong och snyggt kök!

Slutpris
1 455 000 kr
Boarea
65 kvm
Avgift
3 925 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 (Hiss finns ej)
Såld
2020-11-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Branteviksgatan såldes av oss 2020-11-24. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Branteviksgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Östra Sorgenfri är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna lägenhet vars planlösning är optimalt uttänkt för att varje kvadratmeter ska kunna utnyttjas. En trea som bland annat erbjuder vackert ljusinsläpp och bra planlösning med lättmöblerade ytor. Köket från 2018 är funktionellt med bra arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Den anslutande matplatsen har plats för ett matbord och stolar. Att ha balkong i lägenheten är något som många drömmer om. I den här trean finns en stor och inglasad balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.