Dockgatan 17

Dockgatan 17

Slutpris

2 300 000 kr


Dockan— Malmö

Dockgatan 17


Slutpris
2 300 000 kr

Dockan— Malmö

Modern etta med rymlig balkong i bästa söderläge!

Varmt välkomna till denna moderna bostad vid populära Dockan Marina. Lägenheten är placerad på våning tre med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt med en 9 kvm stor balkong vänd i ett solsäkert söderläge!

Här erbjuds en rymlig etta med ett härligt ljusinsläpp, gott om förvaring i form av en stor garderob med skjutdörrar samt ett generöst kök med vit köksinredning från Vedum med tillhörande vitvaror från Bosch. I det lättmöblerade vardagsrummet får ni enkelt plats med både soffgrupp och matbord för upp till fem personer. Här finns även en avskild del som blir den naturliga platsen för en dubbelsäng (1,60 m).

Det som verkligen lyfter bostaden är den rymliga balkongen vänd mot föreningens lugna innergård med en härlig utsikt över småbåtshamnen.

Perfekt lägenhet för dig som önskar något mindre med en låg avgift på ett havsnära läge!

På Dockan bor ni på ett centralt läge precis intill havet med närhet till både mataffärer, gym, restauranger och med goda bussförbindelser. På bara några minuters promenad är ni på Malmö Central som smidigt tar er vidare mot Köpenhamn/Kastrup eller Lund.

Detta vill ni inte missa, varmt välkomna på visning!


Boarea
41 kvm
Avgift
2 196 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 av 6 (Hiss finns)
Såld
2020-09-18

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.