Dockgatan 17 / Dockan / Malmö

Modern etta med rymlig balkong i bästa söderläge!

Slutpris
2 300 000 kr
Boarea
41 kvm
Avgift
2 196 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 av 6 (Hiss finns)
Såld
2020-09-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Dockgatan såldes av oss 2020-09-18. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Dockgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Dockan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till denna moderna bostad vid populära Dockan Marina. Lägenheten är placerad på våning tre med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt med en 9 kvm stor balkong vänd i ett solsäkert söderläge!

Här erbjuds en rymlig etta med ett härligt ljusinsläpp, gott om förvaring i form av en stor garderob med skjutdörrar samt ett generöst kök med vit köksinredning från Vedum med tillhörande vitvaror från Bosch. I det lättmöblerade vardagsrummet får ni enkelt plats med både soffgrupp och matbord för upp till fem personer. Här finns även en avskild del som blir den naturliga platsen för en dubbelsäng (1,60 m).

Det som verkligen lyfter bostaden är den rymliga balkongen vänd mot föreningens lugna innergård med en härlig utsikt över småbåtshamnen.

Perfekt lägenhet för dig som önskar något mindre med en låg avgift på ett havsnära läge!

På Dockan bor ni på ett centralt läge precis intill havet med närhet till både mataffärer, gym, restauranger och med goda bussförbindelser. På bara några minuters promenad är ni på Malmö Central som smidigt tar er vidare mot Köpenhamn/Kastrup eller Lund.

Detta vill ni inte missa, varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Dockan

Dockan är ett av Malmös mest eftertraktade områden. Den fantastiska utsikten mot småbåtshamnen, hamninloppet och öresund gör området unikt. Kontakten med havet, båtar och den fantastiska utsikten.

Här ligger lägenheter, kontor och restauranger granne med varandra och havet med den härliga bryggpromenaden.

På dockplatsen radar restaurangerna upp sig. Trivsamheten är stor och utsikten är rakt ut över marinan och båtarna. Folk spatserar utmed marinan, båtarna. Känslan av att vara på semester är påtaglig samtidigt som atmosfären är inspirerande.

Sport och fritid runt hörnet.

Området erbjuder inte bara en hög aktivitet, utan även en aktiv livsstil. I dockan kan du välja på utomhusaktiviteter i form av båtliv, jogging eller härliga promenader. Inomhusaktivitet finns på Kockums Fritid där det bla erbjuds gym, pool och isbana.

Kommunikation - 10 min promenad till Centralstationen.

Med cykel tar du dig till centralen på 5 minuter. Det finns även ett flertal bussar som stannar i området.

Familjeliv

I närområdet finns två förskolor, två grundskolor och gymnasieskola. Det finns flera livsmedelsbutiker bl.a. Ica Maxi västra hamnen. Här finns också systembolaget, apotek och bibliotek.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.