Dockgatan 31

Dockgatan 31


Dockan— Malmö

Dockgatan 31



Dockan— Malmö

Tvåa i Brf Havsprinsen med söderbalkong!

Tvåa i Brf Havsprinsen med fantastisk söderbalkong!
Välkommen till en trevlig tvåa med optimal planlösning och mycket trivsamhet.
Planlösningen är väl genomtänkt med en inbjudande hall som leder vidare mot vardagsrummet som är placerat i öppen planlösning med köket. I vardagsrummet finns det plats för både soffgrupp med tv-möblemang och för matplats. Stora fönster släpper in rikligt med ljus och här finns också utgången mot den härliga balkongen i solsäkert söderläge. Köket har en väl planerad utformning med gott om förvaring och kökslådor med fullt utdrag och självstängare med dämpning. Det är inrett i snyggt och klassiskt vitt med fina högklassiga vitvaror. Sovrummet är generöst och nås från både köket och ifrån hallen. Ljuset är fint och förutom en dubbelsäng finner också en arbetshörna sin plats här om så önskas. I anslutning finns den spatiösa klädkammaren perfekt placerad. Badrummet är stort och helkaklat och bjuder på dusch med glasdörrar samt dina egna tvättmöjligheter. Dockan är ett vackert och lugnt kvarter vid kajpromenadens bryggor med utsikt över havet och båtarna i marinan. Här finns det flera restauranger och fik att välja på. Varmt välkommen på visning!


Boarea
65 kvm
Avgift
3 724 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 (våning 3 från gatan) (Hiss finns)
Såld
2020-09-02

Mäklarhuset Vellinge

Denna lägenhet på Dockgatan såldes av oss 2020-09-02. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Dockgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.