Gustaf Rydbergsgatan 14A / Ribersborg / Malmö

Etta på ett av Malmös attraktivaste områden.

Slutpris
890 000 kr
Boarea
24 kvm
Avgift
2 393 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 av 4
Såld
2019-09-13
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Gustaf Rydbergsgatan såldes av oss 2019-09-13. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Gustaf Rydbergsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ribersborg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På en av Ribersborgs mysiga gator hittar ni denna trevliga etta med närhet till restauranger,bad och city. Charmigt litet krypin med öppen planlösning mellan kök och rum. En trevlig innergård där det finns utemöbler samt en grill att låna. En uppfräschning av ytskikten kan behövas sen är det bara att flytta in och njuta.
Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.