Hallenborgs Gata 18a / Dockan / Malmö

Rymlig trea högt upp med västerbalkong i Dockan!

Slutpris
3 275 000 kr
Boarea
74 kvm
Avgift
4 095 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
5 av 7 (Hiss finns)
Såld
2020-01-30
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hallenborgs Gata såldes av oss 2020-01-30. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Hallenborgs Gata

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Dockan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en genomgående lägenhet på femte våningen i fina Brf Kvarteret Hallenborg! Här bjuds på utsikt över den gröna innergården och den blivande parken i väster. Bostaden är välplanerad med fokus på ytor för socialt umgänge. Matplatsen är placerad med närhet till både köket och balkongen. Vardagsrummet finns på motsatt sida med plats för den sköna soffgruppen och tv-möblemang. I mitten finns det fina köket från Vedum som är nåbart från båda rummen. Det finns två fina sovrum i bra storlek och mellan dem finner du det generösa helkaklade badrummet med dina egna tvättmöjligheter.
Här bor du i direkt närhet till havet och med endast tio minuters promenad till Centralstationen.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Dockan

Dockan är ett av Malmös mest eftertraktade områden. Den fantastiska utsikten mot småbåtshamnen, hamninloppet och öresund gör området unikt. Kontakten med havet, båtar och den fantastiska utsikten.

Här ligger lägenheter, kontor och restauranger granne med varandra och havet med den härliga bryggpromenaden.

På dockplatsen radar restaurangerna upp sig. Trivsamheten är stor och utsikten är rakt ut över marinan och båtarna. Folk spatserar utmed marinan, båtarna. Känslan av att vara på semester är påtaglig samtidigt som atmosfären är inspirerande.

Sport och fritid runt hörnet.

Området erbjuder inte bara en hög aktivitet, utan även en aktiv livsstil. I dockan kan du välja på utomhusaktiviteter i form av båtliv, jogging eller härliga promenader. Inomhusaktivitet finns på Kockums Fritid där det bla erbjuds gym, pool och isbana.

Kommunikation - 10 min promenad till Centralstationen.

Med cykel tar du dig till centralen på 5 minuter. Det finns även ett flertal bussar som stannar i området.

Familjeliv

I närområdet finns två förskolor, två grundskolor och gymnasieskola. Det finns flera livsmedelsbutiker bl.a. Ica Maxi västra hamnen. Här finns också systembolaget, apotek och bibliotek.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.