Hyacintgatan 5 / Fosiedal / Malmö

Renoveringsobjekt med balkong nära Hyllie!

Slutpris
990 000 kr
Boarea
76 kvm
Avgift
4 233 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
7 (Hiss finns)
Såld
2020-03-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hyacintgatan såldes av oss 2020-03-27. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Hyacintgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fosiedal är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu erbjuds ett renoveringsobjekt på våning 7 med hiss från markplan!

Bostaden är i genomgående originalskick och i behov av renovering. I anslutning till hallen ligger köket med gott om arbetsytor och förvaring. Här finns även plats
för ett större matbord om så önskas. Från hallen når du även badrummet samt lägenhetens två sovrum. Vardagsrummet är stort, luftigt och lättmöblerat. Det stora fönsterpartiet bidrar med ett härligt ljusinsläpp. Från vardagsrummet når du lägenhetens västerbalkong som bjuder på en vacker utsikt. Förvaringsutrymmen finns det gott om. En stor garderob finns i hallen, i sovrummen finner man utrymme för ytterligare garderober. Till bostadsrätten hör även ett vindsförråd och en egen parkeringsplats.

Här bor ni i ett trevligt område med mycket goda kommunikationer samt med närhet till all daglig service. För pendlaren finns Hyllies tågstation som gör pendlandet över sunden samt norrut till en bekväm del av vardagen. För den shoppingsugna finns Emporia en liten bit bort med sitt breda sortiment av butiker.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.