Ingenjörsgatan 20 / Södertorp / Malmö

Nyrenoverad trea högst upp i huset!

Slutpris
2 000 000 kr
Boarea
74 kvm
Avgift
3 069 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
8 av 8 (Hiss finns)
Såld
2019-12-05
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ingenjörsgatan såldes av oss 2019-12-05. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Ingenjörsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södertorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På Ingenjörsgatan 20 välkomnas du in i denna optimalt planerade bostad där du inte behöver tänka på något annat än att trivas. Här bor du på 74 nyrenoverade kvadratmeter som fördelas på tre rum och kök. Här finner du ett boende att flytta rakt in i som inte lämnar något övrigt att önska för den som vill bo fräscht och stilrent med en magnifik utsikt.

Här bor du vid ett av Södertorps bästa lägen, med Mobilia och Pildammsparken ett stenkast från lägenheten. Malmö stadion ligger en kort promenad bort och Emporia finns en kort bilresa från bostaden. Här finns allt och lite till för familjen som vill bo på bekvämt avstånd till allt Malmö har att erbjuda.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.