Kilian Zollsgatan 2A / Ribersborg / Malmö

Välplanerad och genomgående lägenhet på omtyckt adress

Slutpris
1 780 000 kr
Boarea
39 kvm
Avgift
2 741 kr/mån
Rum
1,5 rum
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2017-04-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kilian Zollsgatan 2A såldes av oss 2017-04-24. Se alla våra försäljningar i Malmö

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ribersborg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På omtyckt adress har vi denna charmiga och välplanerade lägenhet i gott skick. Bostaden som ligger i ett av de äldsta flerfamiljshusen i Ribersborgsområdet erbjuder bland annat en utmärkt planlösning med många alternativ till möblering, balkong i söderläge mot den lugna och grönskande innergården samt en välskött bostadsrättsförening med låg månadsavgift. Lägenheten är genomgående och ger ett härligt ljus i bostaden.

Du bor här på attraktivt läge med promenadavstånd till Ribersborgsstranden, grönområden så som Slottsparken och Kungsparken samt närhet till Malmö centrum. Det är goda kommunikationsmöjligheter och i närområdet hittar vi ett brett utbud av restauranger och caféer. Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration