Sök Meny
Såld

Malmö - Ribersborg / Kilian Zollsgatan 2A

Välplanerad och genomgående lägenhet på omtyckt adress

På omtyckt adress har vi denna charmiga och välplanerade lägenhet i gott skick. Bostaden som ligger i ett av de äldsta flerfamiljshusen i Ribersborgsområdet erbjuder bland annat en utmärkt planlösning med många alternativ till möblering, balkong i söderläge mot den lugna och grönskande innergården samt en välskött bostadsrättsförening med låg månadsavgift. Lägenheten är genomgående och ger ett härligt ljus i bostaden.

Du bor här på attraktivt läge med promenadavstånd till Ribersborgsstranden, grönområden så som Slottsparken och Kungsparken samt närhet till Malmö centrum. Det är goda kommunikationsmöjligheter och i närområdet hittar vi ett brett utbud av restauranger och caféer. Varmt välkomna på visning!

Sponsrade länkar
Malmö / Ribersborg
Kilian Zollsgatan 2A
Slutpris: 1 780 000 kr
Boarea: 39 kvm
Avgift: 2 741 kr/mån
Driftkostnad: 150 kr/mån
Rum: 1,5 rum
Våning: 3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld: 2017-04-24
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Skåne / Malmö /