Kirsebergsgatan 18

Kirsebergsgatan 18

Slutpris

4 800 000 kr


Kirseberg— Malmö

Kirsebergsgatan 18


Slutpris
4 800 000 kr

Kirseberg— Malmö

Gediget byggt i en historisk stadsdel - Upptäck detta mysiga gathus i Gamla Kirseberg!

Detta hus är mycket gediget byggt i sten och med vattenburen golvvärme på hela entréplanet. Mitt bland alla gamla charmiga gathus ligger tre förhållandevis nya gathus, men ändå i liknande stil som de äldre husen, fast utan de problem som normalt kommer med ett äldre hus. Här bor du alltså i oerhört charmiga kvarter, i ett praktiskt och väldigt okomplicerat boende som är väldigt gediget byggt. Huset är väldigt anpassningsbart, idag finns det två sovrum, men kan enkelt göras om till 4 sovrum.

Idag är det klinkergolv på entréplan, men vill man istället ha parkettgolv eller plankgolv kan det enkelt läggas ovanpå, man behöver inte ens ta bort det gamla golvet. Köket imponerar med gott om förvaringsmöjligheter och arbetsyta, medan det stora vardagsrummet inkluderar en anslutande matplats och utgång till det inglasade uterummet. Köket kan med fördel flyttas till längre in i huset och då får man plats för ett sovrum även på denna våning.

På entréplan finns dessutom ett stort badrum, två förråd och en fullt utrustad tvättstuga/groventré, genom vilken man når trädgården. Övervåningen erbjuder två sovrum alternativt arbetsrum samt ytterligare ett badrum. Man kan med lätthet göra om på ovanvåningen till ett allrum, 2-3 sovrum och ett badrum. Fråga gärna mäklaren om detta.

Trädgården är omringad av en grön häck, vilket för den både mysig och skyddad från insyn. Här finns plats för bl.a utemöbler och grill, marken är stenlagd för att det ska vara enkelt att sköta och det är verkligen lugnt och rofyllt läge, helt avskärmat från stadens brus. Längst ner på tomten finns ett förråd och en grind till en gång som leder till parkeringsplatsen.

Att bo på Kirseberg är som att bo på landet mitt i stan, med bekvämt cykelavstånd till Centralstationen och Malmö city. På bara några minuters cykeltur når du Värnhemstorget/Entré med sitt stora utbud av affärer och restauranger. Skånetrafiken även öppnat en tågstation, Malmö Östervärn, bara några minuters promenad från huset, vilket gör det enkelt att pendla till Köpenhamn, Lund och andra destinationer.


Boarea
125 kvm
Driftkostnad
24 567 kr/år
Tomtarea
147 kvm
Rum
3 rum (2-4 sovrum)
Såld
2024-03-12

Mäklarhuset Malmö Regementsgatan

Denna radhus på Kirsebergsgatan såldes av oss 2024-03-12. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Kirsebergsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.