Kompassgatan 9 / Malmö city / Malmö

"Townhouse", 212kvm Representationsvåning.

Slutpris
9 500 000 kr
Boarea
212 kvm
Avgift
7 744 kr/mån
Rum
6 rum (2-3 sovrum)
Såld
2018-12-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kompassgatan såldes av oss 2018-12-21. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Kompassgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Malmö city är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

En av Malmös mest påkostade 212 kvm med fantastiska material i detta "Townhouse". 2-plan med hög standard i kök och badrum.
Stora sällskapsytor, tre toaletter, garage med 3 egna platser i "eget" garage. HÖG standard och mycket teknik och material som Gaggenau, Miele, Bose, BO, Hans Grohe, MONTANA, jacuzzi, eldstad, spotlights/Bellalite, jalusier m.m.
En exklusiv "gavelvilla" på toppläge i Västra hamnen. Uteplats och terrass i väster/söderläge ger härlig utemiljö i sol och lä!
Ett boende för dig som har absolut högsta kravställning, som vill ha stora ytor och rymd och ljus i din bostad. Som vill ha sol och lä i din utemiljö!
Unikt boende utöver det vanliga.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.