Konduktörsgatan 5 / Slussen / Malmö

Slutpris
1 210 000 kr
Boarea
45 kvm
Avgift
2 824 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-09-05
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Konduktörsgatan såldes av oss 2019-09-05. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Konduktörsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Slussen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Genomgående rymlig etta med trevliga äldre drag på våning fem med nyligen renoverade hissar. En perfekt sovalkov gör lägenheten nästan till en tvåa. Från lägenheten är det mycket bra kommunikationer på nära avstånd, med tåg från stationen, buss från Värnhem och E 22:an tar dig snabbt i alla riktningar med bil. Lägenheten ligger lugnt på våning 5 i ett dynamiskt, levande område med ett brett utbud av affärer, restauranger, träningsmöjligheter och social service, inget fattas. Till centrum promenerar du på 10 minuter. Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.