Konduktörsgatan 5

Konduktörsgatan 5

Slutpris

1 970 000 kr


Slussen— Malmö

Konduktörsgatan 5


Slutpris
1 970 000 kr

Slussen— Malmö

Gemytlig takvåning på populära Slussen!

Slussen är ett område som bara blir mer och mer attraktivt tack vare nybyggnationer, de bra pendlingsmöjligheterna, snabb access ut ur Malmö samt de rika utbudet av affärer, caféer, mataffärer.

Med hissen upp till femte våningen tar du dig till denna underbara takvåning. En lägenhet med harmoni, karaktär och stor mysfaktor.
Hallen är välkomnande med ett stor välorganiserad walk-in closet och här finns det plats för avhängning. Vidare kommer du in till det härliga vardagsrummet där blicken fångas av de gedigna bjälkarna och hur fantastiskt mysigt det är. Öppningen in mot köket pryds även där av bjälkar som ger ett rubust inslag samt den öppna planlösningen mot köket gör lägenheten väldigt social och trevlig. Sovrummet är sobert och tyst och har gott om plats till säng, byrå m.m. Badrummet är stort och stilrent i vitt och svart med badkar, handfat med kommod, WC och spegel.

Här är det bara att flytta in och stortrivas i denna härliga våning.


Boarea
66 kvm
Avgift
3 690 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-10-22

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.