Konduktörsgatan 5 / Slussen / Malmö

Gemytlig takvåning på populära Slussen!

Slutpris
1 970 000 kr
Boarea
66 kvm
Avgift
3 690 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-10-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Konduktörsgatan såldes av oss 2019-10-22. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Konduktörsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Slussen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Slussen är ett område som bara blir mer och mer attraktivt tack vare nybyggnationer, de bra pendlingsmöjligheterna, snabb access ut ur Malmö samt de rika utbudet av affärer, caféer, mataffärer.

Med hissen upp till femte våningen tar du dig till denna underbara takvåning. En lägenhet med harmoni, karaktär och stor mysfaktor.
Hallen är välkomnande med ett stor välorganiserad walk-in closet och här finns det plats för avhängning. Vidare kommer du in till det härliga vardagsrummet där blicken fångas av de gedigna bjälkarna och hur fantastiskt mysigt det är. Öppningen in mot köket pryds även där av bjälkar som ger ett rubust inslag samt den öppna planlösningen mot köket gör lägenheten väldigt social och trevlig. Sovrummet är sobert och tyst och har gott om plats till säng, byrå m.m. Badrummet är stort och stilrent i vitt och svart med badkar, handfat med kommod, WC och spegel.

Här är det bara att flytta in och stortrivas i denna härliga våning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.