Köpenhamnsvägen 48a / Slottsstaden/Erikslust / Malmö

Slutpris
1 415 000 kr
Boarea
43,5 kvm
Avgift
2 541 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 av 7 (Hiss finns)
Såld
2019-10-17
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Köpenhamnsvägen såldes av oss 2019-10-17. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Köpenhamnsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Slottsstaden/Erikslust är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På lugnt läge i populära Slottsstaden presenteras nu denna etta på lugnt och ostört läge om 43,5 välplanerade kvadratmetrar. Lägenheten erbjuder balkong med förmiddagssol med utsikt mot föreningens grönskande och härliga innergård. Här bor du i en välskött HSB-förening med låga månadsavgifter och trivsam boendemiljö!

Bostaden bjuder på tidstypiska 50-tals attribut såsom ekparkett och charmiga originaldörrar. De stora fönsterpartierna ger ett generöst ljusinsläppet och bidrar till ett boende att trivas i. I lägenheten finns ett separat kök som är rymligt och välplanerat med matplats för 4 personer, bra förvaringsmöjligheter och ett stort allrum med plats för både soffgrupp och säng utan att det känns trångt.

Välkommen på visning i ett av Malmös mest attraktiva bostadsområde med närhet till matbutiker, hav, parker och city!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration