Kronetorpsgatan 50b, 1204 / Segevång / Malmö

Tvårummare med inglasad balkong i söderläge!

Slutpris
1 100 000 kr
Boarea
59 kvm
Avgift
3 630 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 9 (Hiss finns)
Såld
2020-03-08
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kronetorpsgatan såldes av oss 2020-03-08. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Kronetorpsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Segevång är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu presenteras stolt denna tvårummare i HSB brf Västkusten som erbjuder en genomgående planlösning med mycket ljusinsläpp och lättmöblerade ytor. Den stora inglasade balkongen är belägen i söder och erbjuder därmed förmiddagssol. Här bor du i en välskött förening som är belägen i en grönskande oas med mycket bra förbindelser både till city och till Lund. Låter detta som en bostad för dig? Varmt välkommen på visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.