Lagmansgatan 6 B / Borgmästaregården / Malmö

Genomgående trea på 15:e våningen med rymlig balkong!

Slutpris
2 400 000 kr
Boarea
84 kvm
Avgift
4 739 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
15 av 17 (Hiss finns)
Såld
2020-11-23
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lagmansgatan såldes av oss 2020-11-23. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Lagmansgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Borgmästaregården är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nästan högst upp i huset på våning 15 hittar du denna genomgående trerummare med luftig planlösning och rymlig balkong. Från hallen når du samtliga rum i lägenheten med det stora vardagsrummet till höger, från vilket man tar sig ut på den rymliga balkongen med härlig utsikt över Malmö. Till vänster från hallen når man köket med plats för matbord där härliga middagar kan avnjutas med utsikt över Öresundsbron, Stadion och Turning Torso. En bit längre in i lägenheten har du sovrummen som erbjuder fönster mot balkongen samt samma tilltalande utsikt som köket.

Här bor ni med närhet till Pildammsparken och dess vackra promenadstråk, vårdcentral inom gångavstånd samt förskola och skola.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.