Limhamnsvägen 12b / Ribersborg / Malmö

Äntligen en tre-rummare högt upp i 12:an på Limhamnsvägen!

Slutpris
3 375 000 kr
Boarea
71 kvm
Avgift
3 956 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
8 av 9
Såld
2019-10-13
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Limhamnsvägen såldes av oss 2019-10-13. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Limhamnsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ribersborg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Optimalt planerad funkisvåning högt upp i huset med balkong ! Här stiger du in i en ljus våning med öppna ytor. Vardagsrummets stora fönsterparti med burspråk ger rummet en ljus stämning. Härifrån nås balkongen som har milsvid utsikt över hela Västra hamnen. Söderut ser du ut över Malmös färgglada takåsar. De båda sovrummen förbinds genom en generös walk-in-closet. Här ligger också badrummet, som är nåbart från båda sovrummen. Ett boende i lugn miljö och en välskött förening erbjuds, som kröns av två takterrasser med svårslagen utsikt över det glittrande Öresund samt en stor del av Malmö. Här grillar ni och njuter av umgänge med vänner och goda grannar. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.