Limhamnsvägen 12b / Malmö

Optimalt planerad funkisvåning på tredje våningen med balkong på Ribersborg!

Boarea
71 kvm
Avgift
3 956 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
3
Såld
2020-05-09
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Limhamnsvägen såldes av oss 2020-05-09. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Limhamnsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Limhamnsvägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Optimalt planerad funkisvåning på tredje våningen med balkong! Här stiger du in i en ljus våning med öppna ytor. Till vardagsrummet kommer du genom en vacker originaldörr i glas. Detta rum smyckas med ett stort fönsterparti med burspråk som ger rummet ett härligt ljus och en känsla av rymd. I detta spatiösa rum får både soffgrupp och matsalsmöblemanget plats. Härifrån nås också balkongen som har milsvid utsikt över hela Västra hamnen. Sovrummet är generöst med plats för både dubbelsäng och en arbetshörna om så önskas. Badrum och klädkammare ligger i anslutning. Ett boende i lugn miljö och en välskött förening erbjuds. Pricken över i är två takterrasser med svårslagen utsikt över det glittrande Öresund samt en stor del av Malmö. Här grillar ni och njuter av umgänge med vänner och goda grannar. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.