Limhamnsvägen 12b

Limhamnsvägen 12b


Malmö

Limhamnsvägen 12b



Malmö

Optimalt planerad funkisvåning på tredje våningen med balkong på Ribersborg!

Optimalt planerad funkisvåning på tredje våningen med balkong! Här stiger du in i en ljus våning med öppna ytor. Till vardagsrummet kommer du genom en vacker originaldörr i glas. Detta rum smyckas med ett stort fönsterparti med burspråk som ger rummet ett härligt ljus och en känsla av rymd. I detta spatiösa rum får både soffgrupp och matsalsmöblemanget plats. Härifrån nås också balkongen som har milsvid utsikt över hela Västra hamnen. Sovrummet är generöst med plats för både dubbelsäng och en arbetshörna om så önskas. Badrum och klädkammare ligger i anslutning. Ett boende i lugn miljö och en välskött förening erbjuds. Pricken över i är två takterrasser med svårslagen utsikt över det glittrande Öresund samt en stor del av Malmö. Här grillar ni och njuter av umgänge med vänner och goda grannar. Välkommen på visning!


Boarea
71 kvm
Avgift
3 956 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
3
Såld
2020-05-09

Mäklarhuset Vellinge

Denna lägenhet på Limhamnsvägen såldes av oss 2020-05-09. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Limhamnsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.