Lugna Gatan 1 / Lugnet / Malmö

Snygg och rymlig trea på Lugnet med inglasad balkong!

Slutpris
2 800 000 kr
Boarea
85 kvm
Avgift
3 831 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 7 (Hiss finns)
Såld
2019-11-29
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lugna Gatan såldes av oss 2019-11-29. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Lugna Gatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lugnet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här stiger du in i en mycket tilltalande bostad med trevlig planlösning. Snygga ytskikt där mörka golv möter ljusa väggar som ger en fin harmoni och trivsamhet som följer med genom hela lägenheten. Både kök och badrum är renoverade och smakfulla. I anslutning till köket finns den inglasade balkongen där du njuter alla årets fina dagar.
Vardagsrummet är generöst och erbjuder fint ljus och utsikt över den gröna innergården. Det finns två sovrum placerade på var sin sida av vardagsrummet. Lägg därtill en välskött förening med mervärden som garage under huset med hiss samt gym m.m. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.