Örsholmsgången 8 B / Fågelbacken / Malmö

Genomgående tvåa på bra adress

Slutpris
1 495 000 kr
Boarea
55 kvm
Avgift
3 545 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2018-10-25
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Örsholmsgången såldes av oss 2018-10-25. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Örsholmsgången

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fågelbacken är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

En halv trappa upp i huset hittar du denna väldisponerade lägenhet fördelat på 55 kvadratmeter. Lägenheten har en genomgående planlösning som ger bra med ljus. Det erbjuds bland annat ett rymligt vardagsrum med fransk balkong, bra med förvaringsmöjligheter i form av många garderober och fönster i sovrum samt kök som vetter mot den lugna och grönskande innergården.

Du bor här på ett attraktivt läge med promenadavstånd till Malmö centrum, Ribersborgstranden och grönområden såsom Slottsparken, Kungsparken och Pilsdammsparken. Det är goda kommunikationsmöjligheter och i närområdet finns Slottsstadens breda utbud av mysiga caféer, restauranger och butiker. Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration