Östra Förstadsgatan 17H / Slussen / Malmö

2:a med balkong i västerläge

Slutpris
2 000 000 kr
Boarea
64 kvm
Avgift
4 241 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
5 av 6 (Hiss finns)
Såld
2020-09-17
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Östra Förstadsgatan såldes av oss 2020-09-17. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Östra Förstadsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Slussen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till denna rymliga tvårummare om 64 kvm med balkong i härligt västerläge. Bostaden är placerad på våning 5 av 6 och nås smidigt via den nyrenoverade hissen.

En välplanerad lägenhet med ett rymligt sovrum och ett helkaklat badrum. Gott om förvaring i form av garderober samt i en större klädkammare. Är du en person som gillar att bjuda över vänner och familj på middag är detta en perfekt lägenhet för dig. Detta tack vara den sociala planlösningen mellan kök och vardagsrum. I vardagsrummet ryms både en större soffgrupp och matplats för upp till 8 personer.

Det som lyfter lägenheten är den härliga balkongen vänd mot föreningens lugna innergård i solsäkert västerläge.

Föreningens ekonomi är stabil, och enligt årsredovisningen finns i dagsläget finns inga planerade avgiftshöjningar. Föreningen sänkte till och med avgifterna med sammanlagt 17 % år 2016 och 2017. I övrigt är sammanhållningen i föreningen god och innergården bjuder på̊ sällskapsytor med grillmöjligheter och lekplatser.

På Slussen bor ni centralt alldeles intill kanalen med närhet till shoppingcentrum, flertalet restauranger, barer, caféer och matbutiker. Malmö Central når ni på bara 10 minuters promenad eller via stadsbuss som går utanför huset. För den som pendlar når ni smidigt bussknutpunkten vid Värnhemstorget med avgångar till Lund och Köpenhamn

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.