Östra Varvsgatan 16a

Östra Varvsgatan 16a

Slutpris

3 100 000 kr


Västra hamnen/Dockan— Malmö

Östra Varvsgatan 16a


Slutpris
3 100 000 kr

Västra hamnen/Dockan— Malmö

Genomgående trea med västerbalkong i Dockan!

På tredje våningen finner vi här en mycket tilltalande bostad med genomgående planlösning i det fina huset "Brf Barcelona" anno 2015. Ytskikten är snygga och stilrena med vackra ekparkettgolv som följer oss genom bostaden samt vita väggar. Kök och bad har inredning från Marbodal. Vackra arbetsbänkar i svart granit möter vit köksinredning med snygga beslag , vitt kakel och högklassiga vitvaror. I badrummet finns det dusch med frostade glasdörrar, specialdesignad rund spegel med belysning samt tvättmaskin och torktumlare (de båda sistnämnda är endast ett år gamla). Lägenheten har dessutom fin plats för förvaring i både klädkammare och i flera garderober. Välkommen till ett Svanenmärkt hus med ett perfekt läge bara ett stenkast från Scaniabadet, Turning Torso och en kort promenad från Malmö Central. Lägg därtill att det finns garageplats i huset med hiss och två gästlägenheter!


Boarea
72.5 kvm
Avgift
4 161 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 6 (Hiss finns)
Såld
2020-02-12

Mäklarhuset Vellinge

Denna lägenhet på Östra Varvsgatan såldes av oss 2020-02-12. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Östra Varvsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.