Östra Varvsgatan 16a / Västra hamnen/Dockan / Malmö

Genomgående trea med västerbalkong i Dockan!

Slutpris
3 100 000 kr
Boarea
72.5 kvm
Avgift
4 161 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 6 (Hiss finns)
Såld
2020-02-12
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Östra Varvsgatan såldes av oss 2020-02-12. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Östra Varvsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Västra hamnen/Dockan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På tredje våningen finner vi här en mycket tilltalande bostad med genomgående planlösning i det fina huset "Brf Barcelona" anno 2015. Ytskikten är snygga och stilrena med vackra ekparkettgolv som följer oss genom bostaden samt vita väggar. Kök och bad har inredning från Marbodal. Vackra arbetsbänkar i svart granit möter vit köksinredning med snygga beslag , vitt kakel och högklassiga vitvaror. I badrummet finns det dusch med frostade glasdörrar, specialdesignad rund spegel med belysning samt tvättmaskin och torktumlare (de båda sistnämnda är endast ett år gamla). Lägenheten har dessutom fin plats för förvaring i både klädkammare och i flera garderober. Välkommen till ett Svanenmärkt hus med ett perfekt läge bara ett stenkast från Scaniabadet, Turning Torso och en kort promenad från Malmö Central. Lägg därtill att det finns garageplats i huset med hiss och två gästlägenheter!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Dockan

Dockan är ett av Malmös mest eftertraktade områden. Den fantastiska utsikten mot småbåtshamnen, hamninloppet och öresund gör området unikt. Kontakten med havet, båtar och den fantastiska utsikten.

Här ligger lägenheter, kontor och restauranger granne med varandra och havet med den härliga bryggpromenaden.

På dockplatsen radar restaurangerna upp sig. Trivsamheten är stor och utsikten är rakt ut över marinan och båtarna. Folk spatserar utmed marinan, båtarna. Känslan av att vara på semester är påtaglig samtidigt som atmosfären är inspirerande.

Sport och fritid runt hörnet.

Området erbjuder inte bara en hög aktivitet, utan även en aktiv livsstil. I dockan kan du välja på utomhusaktiviteter i form av båtliv, jogging eller härliga promenader. Inomhusaktivitet finns på Kockums Fritid där det bla erbjuds gym, pool och isbana.

Kommunikation - 10 min promenad till Centralstationen.

Med cykel tar du dig till centralen på 5 minuter. Det finns även ett flertal bussar som stannar i området.

Familjeliv

I närområdet finns två förskolor, två grundskolor och gymnasieskola. Det finns flera livsmedelsbutiker bl.a. Ica Maxi västra hamnen. Här finns också systembolaget, apotek och bibliotek.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.