Palmgatan 11 H / Sofielund / Malmö

Populärt radhus i Sofielund

Slutpris
2 720 000 kr
Boarea
105 kvm
Avgift
5 388 kr/mån
Rum
4 rum (3-5 sovrum)
Såld
2019-12-13
Bostaden är såld!

Denna radhus på Palmgatan såldes av oss 2019-12-13. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Palmgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sofielund är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Villakänslan är stor på detta attraktiva läge i populära Sofielund. Dessa omtyckta BRF-radhus ligger högt placerade med trevlig utsikt, tack vare att ingången är i entréplan direkt från gatan och bostadsytan ligger på plan två och tre. Husen ritades av Fritz Jaeneckes arkitektkontor i Malmö som bla ritat Malmö stadion, Baltiska hallen, Nya Ullevi och Landskrona konsthall.

Boendet är snyggt och välplanerat med sina sociala ytor som kök, matplats och vardagsrum i en öppen planlösning på nedre plan och tre sovrum i en mera privat sfär på övre plan. Alla rum på övre plan har genomgående släta vita väggar och parkettgolv. Moderna linjer och mycket vitt skapar ljus och rymd. Förutom ett läckert kök med en generös matplats, bjuder bostaden på två badrum och två balkonger i bästa solläge. Huskänslan är verkligen påtaglig!

En vitmålad trätrappa leder er upp till första plan, där finner ni ett stort och ljust kök. Här finns det gott om arbetsytor, där inredningen går i vitt och vitvarorna i rostfritt. På första plan är det genomgående svartbetsat ekgolv och vita släta väggar. Vinden är idag oinredd, men denna skulle enkelt kunna inredas till en fantastisk bostadsyta. Flera grannhus har redan inrett vinden och skapat ett eller två nya rum, vilka man kan utforma efter egna behov. Fråga gärna mäklaren om vilka fördelar det skulle innebära ekonomiskt att inreda denna yta.

Föreningen är trivsam med en blandning av par, singlar och familjer i olika åldrar. På gården finns en lekplats, grillplats, boulebana och en lokal som går att hyra för fester och andra sammankomster. Hela bostadsföreningens gård är inhägnad och man behöver passerbricka så inga obehöriga kan ta sig in. Läget är centralt med promenadavstånd exempelvis till Möllevångstorget och Folkets Park. För pendlaren ligger knutpunkten Södervärn och station Triangeln nära och det går snabbt att ta sig ut på Inre Ringvägen. Vi har även MAS, köpcentrat Mobilia och Pildammsparken inom bekvämt räckhåll.

Njut av en fantastiskt trevlig bostad där det bara är att flytta rakt in!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.