Palmgatan 11b

Palmgatan 11b

Slutpris

2 870 000 kr


Sofielund— Malmö

Palmgatan 11b


Slutpris
2 870 000 kr

Sofielund— Malmö

Populärt radhus i Sofielund

På centralt och attraktivt läge, finner vi detta populära BRF-radhus i Sofielund, med ingång och entréplan direkt från gatan och bostadsyta på plan två och tre. Dessa hus ritades av Fritz Jaeneckes arkitektkontor i Malmö som bla ritat Landskrona konsthall, Malmö stadion, Baltiska hallen och Nya Ullevi.

Boendet är snyggt och välplanerat med sina sociala ytor som kök, matplats och vardagsrum på nedre plan och tre sovrum i en mera privat sfär på övre plan. Moderna linjer och mycket vitt skapar ljus och rymd. Förutom ett läckert kök med en generös matplats, bjuder bostaden på två badrum och två balkonger i bästa solläge. En vitmålad trätrappa leder er upp till första plan, där ni finner ett stort och ljust kök. Arbetsytorna har förlängts genom ett kök i L-form, där inredningen går i vitt. På golvet i köket är det ekparkett.

Husets vind är idag oinredd, men kan för den som önskar göras om till ytterligare bostadsyta med vacker utsikt över staden. Det finns grannhus som redan inrett vinden och skapat ett eller två nya rum med en sammanlagd boarea om ca 20 kvm. Fråga gärna mäklaren om alla fördelar det skulle innebära att inreda denna yta och hur man behöver gå till väga.

Föreningen är trivsam med en blandning av både par, singlar och familjer i olika åldrar som boende. På gården finns en lekplats, grillplats och en lokal som går att hyra för fester och andra sammankomster. Läget är centralt med promenadavstånd exempelvis till Möllevångstorget och Folkets Park. För pendlaren ligger knutpunkten Södervärn nära och det går snabbt att ta sig ut på Inre Ringvägen. Vi har även MAS, köpcentrat Mobilia och Pildammsparken inom bekvämt räckhåll.

Njut av en fantastiskt trevlig bostad där det bara är att flytta rakt in.


Boarea
105 kvm
Avgift
5 388 kr/mån
Rum
4 rum (3-5 sovrum)
Såld
2020-11-26

Mäklarhuset Malmö Regementsgatan

Denna radhus på Palmgatan såldes av oss 2020-11-26. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Palmgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.