Palmgatan 11b / Sofielund / Malmö

Populärt radhus i Sofielund

Slutpris
2 870 000 kr
Boarea
105 kvm
Avgift
5 388 kr/mån
Rum
4 rum (3-5 sovrum)
Såld
2020-11-26
Bostaden är såld!

Denna radhus på Palmgatan såldes av oss 2020-11-26. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Palmgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sofielund är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På centralt och attraktivt läge, finner vi detta populära BRF-radhus i Sofielund, med ingång och entréplan direkt från gatan och bostadsyta på plan två och tre. Dessa hus ritades av Fritz Jaeneckes arkitektkontor i Malmö som bla ritat Landskrona konsthall, Malmö stadion, Baltiska hallen och Nya Ullevi.

Boendet är snyggt och välplanerat med sina sociala ytor som kök, matplats och vardagsrum på nedre plan och tre sovrum i en mera privat sfär på övre plan. Moderna linjer och mycket vitt skapar ljus och rymd. Förutom ett läckert kök med en generös matplats, bjuder bostaden på två badrum och två balkonger i bästa solläge. En vitmålad trätrappa leder er upp till första plan, där ni finner ett stort och ljust kök. Arbetsytorna har förlängts genom ett kök i L-form, där inredningen går i vitt. På golvet i köket är det ekparkett.

Husets vind är idag oinredd, men kan för den som önskar göras om till ytterligare bostadsyta med vacker utsikt över staden. Det finns grannhus som redan inrett vinden och skapat ett eller två nya rum med en sammanlagd boarea om ca 20 kvm. Fråga gärna mäklaren om alla fördelar det skulle innebära att inreda denna yta och hur man behöver gå till väga.

Föreningen är trivsam med en blandning av både par, singlar och familjer i olika åldrar som boende. På gården finns en lekplats, grillplats och en lokal som går att hyra för fester och andra sammankomster. Läget är centralt med promenadavstånd exempelvis till Möllevångstorget och Folkets Park. För pendlaren ligger knutpunkten Södervärn nära och det går snabbt att ta sig ut på Inre Ringvägen. Vi har även MAS, köpcentrat Mobilia och Pildammsparken inom bekvämt räckhåll.

Njut av en fantastiskt trevlig bostad där det bara är att flytta rakt in.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.