Rödkullastigen 5b / Almhög / Malmö

Trea med balkong och renoverat badrum!

Slutpris
930 000 kr
Boarea
69.5 kvm
Avgift
4 255 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 8 (Hiss finns)
Såld
2020-08-07
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Rödkullastigen såldes av oss 2020-08-07. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Rödkullastigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Almhög är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till denna välplanerade trerummare! Här finner ni ett ljust boende med balkong på bra läge med nära till allt. Den ekonomiskt starka föreningen har gemensam el, vilket innebär att ni inte betalar nätavgiften och därmed får en lägre förbrukningskostnad. Här finns bra bussförbindelser till centrum och även närhet till Mobilia köpcentrum. Läget är perfekt även för den bilburne då vi tar oss ut på Ringvägen inom någon minut.
Varmt välkomna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.