Rödkullastigen 11A / Almhög / Malmö

Slutpris
935 000 kr
Boarea
54.5 kvm
Avgift
3 733 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 (Hiss finns)
Såld
2020-09-17
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Rödkullastigen såldes av oss 2020-09-17. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Rödkullastigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Almhög är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu erbjuds en superfräsch och renoverad tvårummare placerad på fjärde våningen som nås via hiss. Bostaden har genomgått en renovering där ytskikt bytts ut och fräschats upp vilket bidrar till den sobra och trevliga atmosfären i lägenheten. Bostaden har även en mysig balkong i västerläge. Här bor ni i ett trevligt och barnvänligt område med mycket goda kommunikationer och med närhet till all daglig service samt dagis och skolor. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.