Rolfsgatan 31

Rolfsgatan 31

Slutpris

4 670 000 kr


Sofielund— Malmö

Rolfsgatan 31


Slutpris
4 670 000 kr

Sofielund— Malmö

Mysigt gathus med stor trädgård

En härlig entré med stenlagd uteplats välkomnar er till ett fint fristående hus om 1,5-plan med källare. Fastigheten har en stor uppvuxen insynsskyddad trädgård med flera möjliga uteplatser i solen. Det finns även ett mysigt gårdshus på tomten som nås via egen ingång och som kan fungera som kontor eller extra sovrum.

På entréplan finner ni ett ljust och luftigt vardagsrum med en härlig eldstad i mitten av rummet. Köket är rymligt med gott om förvaringsmöjligheter. Det härliga fönstret över vasken vetter mot trädgården så ni kan se barnen leka när maten lagas. Badrummet på entréplan är helkaklat i ljusa färger med golvvärme och badkar.

På övre plan är takbjälkarna synliga och här finner ni ett allrum som idag används som ett sovrum samt ytterligare ett rymligt sovrum.
I källaren är det vattenburen golvvärme och här finns ett sovrum, en rymlig tvättstuga med wc samt ett förråd.

För den som vill ha ett ännu större hus finns möjlighet att bygga ut huset hela 7 meter på trädgårdssidan och på så sätt få ett mer än dubbelt så stort hus!

Från källaren finns utgång till den lummiga uppvuxna trädgården. Här finns det fler valmöjligheter avseende uteplatser i solen och ni kan bl.a njuta av ett stort fikonträd, stor magnolia, äppelträd, plommon, diverse bärbuskar, rabarber, olika rosor, pioner samt rhododendron.

Inom bara någon minut från huset ligger flera skolor, en privatskola, förskolor och mängder av fritidsaktiviteter. Endast en kort promenad bort återfinns exempelvis både Folkets Park och Möllans restauranger, torgliv och barer. I norra Sofielunds närområde finner vi restauranger såsom Lyran, Urban Turban och även ett stadsdelsbibliotek, kulturscener (som bland annat Potato Potato) och gym samt klätterhall. Lika kort är det för shoppingsugna till Mobilia eller Triangeln och vad det gäller kommunalt resande så nås både Södervärn och Triangels station på bara några minuter med cykel eller ca 10 minuter om man går.


Boarea/biarea
77/46 kvm
Driftkostnad
29 591 kr/år
Tomtarea
410 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2023-04-11

Mäklarhuset Malmö Regementsgatan

Denna villa på Rolfsgatan såldes av oss 2023-04-11. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Rolfsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.