Roslins Väg 12 B / Ribersborg / Malmö

Ljus gaveltvåa på härliga Ribersborg!

Slutpris
1 990 000 kr
Boarea
51 kvm
Avgift
3 203 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2020-03-14
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Roslins väg såldes av oss 2020-03-14. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Roslins väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ribersborg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu har du möjlighet att förvärva denna härliga tvåa på ett av Malmös lugnaste område. Här får du närhet till hav, service, city, förskolor och skolor, vilket gör det så eftertraktat att bo här.
Lägenheten är ljus med fina ytskikt och fräscht kök samt badrum vilket gör att du bara kan flytta in. Vardagsrummet är stort och härlig med hög takhöjd och härligt ljusinsläpp. Här får du plats med både soffa och matbord. Hallen erbjuder gott om förvaring med garderober med skjutdörrar och infällda spotlights i taket. Stilrent kök i vitt med plats för ett mindre matbord. Litet men mysigt sovrum med sobra färger.
Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Ribersborg

Ribersborg har blivit ett av Malmös mest attraktiva bostadsområden. Den praktiska funkisstilen tillsammans med områdets mycket tilltalande läge har attraherat många familjer genom åren. Här finns affärer, restauranger och andra tjänster på nära håll. Flera förskolor och två grundskolor, Ribersborgsskolan och Fridhemsskolan, ligger i området.

Nöje

På Ribersborg finns alla möjligheter till ett aktivt liv. Stranden och havet lockar sommartid med flera kultur- och idrottsarrangemang. Hundbad på stranden samt närheten till Tessinparken och Slottsparken är perfekt för hundägaren.

Fritid

Lätt att ta sig fram på det väl tilltagna cykel- och promenadstråken i området. Besök på underbara Kallbadhuset, med sin karaktäristiska brygga och strålande utsikt, restaurang och bastu.

Kommunikation

För dig som pendlar finns goda möjligheter att snabbt ta dig in till centralen och om du jobbar i stan tar det endast fem till tio minuter att cykla in till stortorget.

Familjeliv

Flera förskolor och två grundskolor, Ribersborgsskolan och Fridhemsskolan, ligger i området.

Historia

Stadsingenjör Bülow-Hübe tog fram stadsplanen redan 1936 och vi känner igen områdets funkisideal sedan dess. Ljus och luft är ledorden på Ribersborg. Du som är intresserad av arkitektur hittar tidstypiska funktionalistiska hus i kvarteret Peterstorp, med välkända Ribershus som främsta exempel. Ett lekfullt hus från 50-talet är Kollektivhuset på Tessins Väg med sina överraskande fönsterformer. Arvet från arkitekterna lever även vidare i områdets gatunamn, tillsammans med svenska konstnärer och författare. Här hittar vi till exempel Roslins väg, Nicoloviusgatan och Ernst Ahlgrensgatan.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.