Sallerupsvägen 14 / Värnhem / Malmö

Vackert renoverad 20-tals lägenhet med alla de rätta attributen!

Slutpris
2 220 000 kr
Boarea
85 kvm
Avgift
5 478 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2020-05-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Sallerupsvägen såldes av oss 2020-05-18. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Sallerupsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Värnhem är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I ett vackert hus från 20-talet hittar ni nu denna lägenhetsdröm med all bevarad charm ni kan önska er. Lägenheten är genomgående och bjuder på tre rum och kök med fantastiska golv, högt i tak och fint bevarade snickerier och stuckaturer. Bostaden tillhandahåller med andra ord såväl drömska som praktiska attribut och det går enkelt att möblera om mellan rummen efter tycke och smak.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.