Söndagsgatan 9 / Rosenvång / Malmö

ROSENVÅNG

Slutpris
4 100 000 kr
Boarea/biarea
87/95 kvm
Driftkostnad
35 340 kr/år
Tomtarea
289 kvm
Rum
5 rum (0 sovrum)
Byggnadstyp
1 ½ plan med källare
Såld
2015-02-19
Bostaden är såld!

Denna villa på Söndagsgatan såldes av oss 2015-02-19. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Söndagsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rosenvång är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Bland "veckodagsgatorna" i lugn och trivsam miljö på ROSENVÅNG har vi nu fått förmånen att förmedla detta hus med HÖG trivselfaktor.
Inget stort hus utifrån men ytor på ca.180 kvm skapar överraskande möjligheter. Pratiska sällskapsytor på botten plan med stort inglasat uterum, ovanvåning som idag består av två sovrum och bra förvaringsmöjligheter. Renoverad källare för boende, badrum, förvaring eller annan aktivitet. Utemiljön är lättskött med trädgårds i söder med planterade fruktträd och ett trädgårdsland med örter. Fastigheten är renoverad senast åren och för den nya ägaren finns idag inga kända "akuta" åtgärder. Fastigheten är förbesiktigad och även radonmätning är registerad utan anmärkning. FRIKÖPT TOMT samt uppställningsplats för bil. Ett boende för er som uppskattar läge och hög trivselfaktor.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.