Västra Hindbyvägen 59

Västra Hindbyvägen 59

Slutpris

4 600 000 kr


Almhög / Hindby— Malmö

Västra Hindbyvägen 59


Slutpris
4 600 000 kr

Almhög / Hindby— Malmö

Stor villa i mycket bra skick och stor trädgård i sydvästläge!

Välkomna till Västra Hindbyvägen 59 och denna fina 1,5-plansvilla med inredd källare så den totala arean är 177,5 kvm och dessutom en stor friköpt tomt i bästa solläge!

Vi välkomnas av en ljus hall som leder oss in i köket. Köket har gott om förvaringsmöjligheter och en praktisk köksö och öppen planlösning mot en rymlig matsal. Från köket når vi ut till den stora altanen som är upphöjd, med fin utsikt över trädgården. På kortsidan av garaget är det en inbyggd grill med tak över och en avlastningsbänk bredvid, samt ett inglasat uterum bredvid. På entréplan finner vi även ett rymligt vardagsrum med burspråk samt en gäst wc. Huset är ihop byggt med det gamla garaget som idag är omgjort till ett stort hobbyrum med klinkergolv och golvvärme.

På övre plan finner vi två sovrum samt ett badrum, även här är det golvvärme på golvet. Källaren är inredd med sovrum, sällskapsrum samt ett stort badrum med badkar och dusch samt tvättmaskin och torktumlare. I källaren är det vattenburen golvvärme i alla rum.

Under årets varmare månader blir ute inne och ni kan njuta av trädgården fullt ut, när skymningen faller på eller sommarregnet duggar flyttar ni ut på altanen eller in det inglasade uterummet. Detta är ett hem med mycket charm och karaktär, där ni kan trivas i väldigt många år fram över.

Området runt fastigheten består av villabebyggelse från 1920-talet och flerfamiljshus från 1950-talet. I området finns flertalet skolor och förskolor samt en uppsjö av fritidsaktiviteter inom gångavstånd. För matinköp har vi stora ICA Maxi bara någon minut bort och för mer shopping når du Mobila, Jägersro köpcentrum, Emporia och Svågertorp med bil inom 5 minuter. Tack vare husets fenomenala läge når man även snabbt de stora vägarna både inre och yttre ringvägen, vilket gör detta område oerhört populärt.

Varmt välkomna!


Boarea/biarea
125/52,5 kvm
Driftkostnad
37 562 kr/år
Tomtarea
695 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2021-10-01

Mäklarhuset Malmö Regementsgatan

Denna villa på Västra Hindbyvägen såldes av oss 2021-10-01. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Västra Hindbyvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.