Vattenverksvägen 36b / Kirseberg / Malmö

Tvåa med inglasad balkong i härliga Kirseberg!

Slutpris
950 000 kr
Boarea
51 kvm
Avgift
3 775 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-10-02
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Vattenverksvägen såldes av oss 2020-10-02. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Vattenverksvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kirseberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till denna tvåa med inglasad balkong i Kirseberg. Bostaden erbjuder väl tilltagna och lättmöblerade rum, balkong och ett rymligt kök. Här bor du i ett lugnt och attraktivt område nära Beijer parks gröna omgivningar och promenadstråk. I närheten finns bland annat flera förskolor, skola, livsmedelsaffärer, gym, bibliotek och café. Från den närliggande hållplatsen går bussar med täta avgångar in mot centrum och från Östervärns station går tåg mot Lund, Helsingborg samt Malmö central på ett fåtal minuter. Cykelavstånd till både golfbana, affärer och centrum.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.