Vimpelgatan 25 / Västra Hamnen / Malmö

Magisk utsikt och stor balkong mot innergården!

Slutpris
4 550 000 kr
Boarea
109.3 kvm
Avgift
6 192 kr/mån
Rum
4 rum (2 sovrum)
Våning
5 av 6 (Hiss finns)
Såld
2020-02-23
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Vimpelgatan såldes av oss 2020-02-23. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Vimpelgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Västra Hamnen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Fantastisk genomgående lägenhet på femte våningen med utsikt över havet och ca 25 kvm stor balkong. En välplanerad lägenhet med ljusa väggar och genomgående parkett. Det vita köket med svart marmorskiva i granit har en öppen planlösning mot vardagsrummet samt utgång till den härliga balkongen i syd/ost. Balkongen vetter inåt gården med utsikt över pampiga Turning Torso. Du har ett master bedroom, ett mindre sovrum samt ett litet rum som kan bli antingen kontor eller walk in closet.

Området är väldigt populärt där du har närhet till det mesta. Skola upp till nionde klass, ICA MAXI, bra kommunikation med buss samt närhet till hav, bad, skatepark, Kockum fritid, restauranger och cafeer.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.