Kyrkogatan 22 / Munka Ljungby / Munka-Ljungby / ÄNGELHOLM

Stilrent, välrenoverat och hemtrevligt!

Slutpris
2 995 000 kr
Boarea/biarea
117/60 kvm
Driftkostnad
41 625 kr/år
Tomtarea
750 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2017-10-17
Bostaden är såld!

Denna villa på Kyrkogatan såldes av oss 2017-10-17. Se alla våra försäljningar i Munka-Ljungby samt även på Kyrkogatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Munka Ljungby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mäklarhuset presenterar nu med glädje Kyrkogatan 22 till försäljning. Detta är en välrenoverad och tilltalande villa. I trevliga Munka Ljungby hittar ni detta magiskt fina boende som går rakt in i hjärtat! Villa i 1,5 plan med källare där mycket är bevarat men uppdaterat i fint skick! Fina inredningsdetaljer i alla våningsplan. Goda sällskapsytor med stort kök, vardagsrum, tre sovrum, med möjlighet till fyra, samt ett stilrent badrum. Lägg därtill en lite mer privat trädgård på baksidan av huset med en altan i härligt solläge! Nuvarande ägare har i vårt tycke skapat ett riktigt snyggt och hemtrevligt boende vilket vi är övertygade om att ni kommer trivas i!

Varmt välkommen på visning. Vill du anmäla ditt intresse eller veta mer vänligen kontakta fastighetsmäklare Ulrika Sörensen.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration