Sofierogatan 8 / Munka-Ljungby / Ängelholm

Välplanerad 1-plansvilla i familjevänliga Munka Ljungby!

Slutpris
4 025 000 kr
Boarea
143 kvm
Driftkostnad
22 641 kr/år
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2020-10-14
Bostaden är såld!

Denna villa på Sofierogatan såldes av oss 2020-10-14. Se alla våra försäljningar i Munka-Ljungby samt även på Sofierogatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sofierogatan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vi förbereder inför en kommande försäljningen av denna enplansvilla byggd 2019 med familjevänligt läge i Munka Ljungby. Den här villan erbjuder 143 kvadratmeter, ett bekvämt boende med bra utrymmen, såväl invändigt som utvändigt. Huset står på en lättskött och trevlig tomt. Här finns idag tre sovrum, men i den del nuvarande ägare har som extra allrum kan man dela av och göra ytterligare ett sovrum om så önskas.

Ett välplanerat hus från Eksjöhus med en modern planlösning med trevliga sällskapsytor med stora fönsterparti och altandörr som leder oss ut till ett trädäck. Lättskött trädgårdstomt. På tomten finns även ett garage, förråd och rymlig uppfart.

Gör din intresseanmälan redan idag så kontaktar vi dig när det börjar närma sig för full marknadsföring.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.