Brännerigatan 4B

Brännerigatan 4B

Slutpris

4 200 000 kr


Ödåkra— Helsingborg

Brännerigatan 4B


Slutpris
4 200 000 kr

Ödåkra— Helsingborg

Poolvilla med ljuvligt uterum samt relaxavdelning!

Varmt välkomna till denna fina poolvilla på ett familjevänligt område i Ödåkra!

Huset har en helt fantastisk utemiljö i västerläge där man kan njuta av solen från mitt på dagen tills den går ner på kvällen. Här finns en uppvärmd pool på 8 x 4 meter och runt poolen finns stenlagda uteplatser. Det finns även en inglasad tillbyggnad med spabad, gästhus med dusch och bastu samt ett stort inglasat uterum. Wow!

Man parkerar smidigt bilen antingen i garaget eller i den stora carporten där det får plats åtminstone 3 bilar. Man tar antingen entrén vid carporten in till grovköket eller huvudentrén på framsidan av huset. Entréplanet erbjuder ett stort vardagsrum med matplats, kök, badrum samt tvättstuga. På ovanplan hittar vi sedan två sovrum, ett stort allrum samt ett stort badrum. Det stora sovrummet har tidigare varit uppdelat i två sovrum och det är enkelt att göra likadant igen.

Ödåkra är lugnt och oerhört populärt vilket man förstår när man kommer dit. Man har allt som ens vardag kan tänkas behöva inom promenad/cykelavstånd. Stora shoppingcentrumet Väla med 200 butiker, stora livsmedelsbutiker, tandläkare, gym, vårdcentral, apotek och skolor. Det finns mysiga grönområden med trevliga promenadslingor. Kommunikationen är väldigt god med bra bussförbindelser och en tågstation som gör det enkelt för er att färdas vidare. För er som pendlar med bil så tar man sig ut på motorvägen på bara ett par minuter från uppfarten.

Kort sammanfattat är detta en perfekt villa både för den lilla och den stora familjen. Missa inte denna chansen!


Boarea
146 kvm
Driftkostnad
33 932 kr/år
Tomtarea
726 kvm
Rum
6 rum (3 sovrum)
Såld
2021-09-07

Mäklarhuset Helsingborg

Denna villa på Brännerigatan såldes av oss 2021-09-07. Se alla våra försäljningar i Ödåkra samt även på Brännerigatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.