Saturnusgatan 246 / Ödåkra / Helsingborg

TOPPRENOVERAD BR-RADHUS MED UTEPLATS, UTERUM OCH GRÄSMATTA!

Slutpris
2 300 000 kr
Boarea
114 kvm
Avgift
4 765 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-05-07
Bostaden är såld!

Denna radhus på Saturnusgatan såldes av oss 2019-05-07. Se alla våra försäljningar i Ödåkra samt även på Saturnusgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ödåkra är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Saturnusgatan 246 - Radhuset som har allt man kan önska sig i ett toppskick med en mycket smakfull renovering med trevliga materialval.

Bostaden som ger en känsla av elegans och exklusivitet med en kvadratsmart och genomtänkt planlösning. Alla rum får bra med ytor, finns inget rum som känns för litet. Bostaden har genomgått en större renovering 2018-2019, enbart att flytta in i som är i två plan.

In genom grinden slås man av den välskötta och fina framsidan med stenlagd uteplats, nytt staket, gräsmatta och en stenlagd gång som tar en till ytterdörren. Intill huset har man sitt förråd, ett stort förråd med bra förvaring. I hallen möts man av ett slående ljus och ett fint genomgående fiskbensgolv som sträcker sig in i samtliga rum och även lagt på ovanvåningen. Öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Ett fantastiskt fint kök med gråaluckor tillsammans med svarta handtag och plats till ett matbord. Vardagsrummet erbjuder trevliga umgängesytor som kan inredas med soffgrupp och matbord, genom vardagsrummet når man både uterummet på baksidan och uteplatsen på framsidan. På bottenplan har man en tvättstuga, sovrum och ett modernt badrum.

Trappan upp till ovanvåningen är renoverad med glas längs sidan och glasräcke på ovanvåningen, otroligt snyggt. Ovanvåningen erbjuder två väldisponerade sovrum, ett badrum som ger en exklusiv känsla med stora kakelplattor på ena sidorna av väggen och en stor walk-in-closet.

Radhuset för er som vill ha en topprenoverad bostad som är något utöver det vanliga som erbjuder trevliga umgängesytor såväl som inne som ute. Två badrum, väldigt praktiskt med ett på vardera plan, tre ljusa väldisponerade sovrum, mycket bra förvaring i både förrådet och walk-in-closeten samt billig avgift för att hyra parkeringsplats eller garageplats.

Ödåkra är ett mycket populärt område som verkligen har allt, stora köpcentrumet Väla inom promenadavstånd, livsmedelsbutiker, systembolaget, optiker, bussförbindelser, grönområden och skolor för att nämna några. Ett lugnt område där det är enkelt och smidigt att ta sig in till centrum eller ut på motorvägen.


Anmälan till visning sker genom mäklaren, Pontus som ni når genom pontus.aronsson@maklarhuset.se eller 0735- 16 39 91.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration