Kiselvägen 28b

Kiselvägen 28b

Slutpris

2 250 000 kr


Östra Karup— Båstad

Kiselvägen 28b


Slutpris
2 250 000 kr

Östra Karup— Båstad

Hemtrevligt parhus i två plan om 112,5 kvm med uteplats och parkeringsplats i Östra Karup!

Välkomna till detta hemtrevliga bostadsrättsparhus i två plan om 112,5 kvm med uteplats och parkeringsplats på uppfarten i omtyckta Östra Karup!

På första plan är det golvvärme där man valt klinker i hallen som sedan går över till det genomgående parkettgolvet. I anslutning till hallen finner man första badrummet, kaklat i tidlösa kulörer som är utrustat med dusch och vägg i vägg finner man grovköket med tvättmaskin, torktumlare och arbetsbänk med vask.

Modern och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som får ett trevligt ljusinsläpp som bildar en härlig rymd med lättmöblerade ytor till soffgrupp och matbord. Smakfullt inrett kök i en varmare kulör på köksluckorna som sedan bryts av med den gråa laminatbänkskivan och det vita kaklet som stänkskydd. Ett kök som tar fram matglädjen med all förvaring, arbetsytor och en komplett maskinpark. Från vardagsrummet når man trädäcket och gräsmattan. Möblera, bjud hem vännerna och njut!

På ovanvåningen finner man de tre sovrummen, i bra storlekar som kan inredas med säng och förvaring. Här finner vi även det andra badrummet, kaklat i tidlösa kulörer och utrustat med badkar.
Tillvalen som gjorts i denna bostad ser ni under "allmän information".

Här bor ni i ett område som underlättar er vardag med goda kommunikationer och service. Färdas ni med bil så kommer ni fort ut på motorvägen, busshållplatser finns i närområdet och tågstationen finner ni i Båstad som ni når med bil på några minuter där ni även har livsmedelsbutiken, Willys och träningsanläggningar som gym och padel. På promenadavstånd når ni Östra Karups skola, lekplatser och trevliga promenadslingor.


Boarea
112.5 kvm
Avgift
5 206 kr/mån
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2022-07-14

Mäklarhuset Helsingborg

Denna parhus på Kiselvägen såldes av oss 2022-07-14. Se alla våra försäljningar i Östra Karup samt även på Kiselvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.