Kolonigatan 16 / Perstorp

Ljus, fin villa i omtyckt område!

Slutpris
1 700 000 kr
Boarea/biarea
168/40 kvm
Driftkostnad
33 500 kr/år
Tomtarea
1 026 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2020-05-20
Bostaden är såld!

Denna villa på kolonigatan såldes av oss 2020-05-20. Se alla våra försäljningar i Perstorp samt även på kolonigatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av kolonigatan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På hörntomt i ett barnvänligt område i Perstorp finns denna välskötta villa som rymmer 168 kvadratmeter att bo och trivas i. Här erbjuds ett ljust trevligt boende med fyra sovrum, allrum i vinkel med vackert parkettgolv i ask, ljust fint kök med matplats och helkaklat badrum. Utöver det finns tvättstuga och förvaringsutrymmen. Sedan huset byggdes 1978 har badrum och kök renoverats och i stort sett alla ytskikt samt fjärrvärme installerats.

Solig välskött hörntomt med ett trädäck på baksidan av huset och en stenlagd uteplats med tak över på gaveln av huset. Alldeles i närheten finns cykelvägar i fina grönområde och förskola.

Varmt välkommen att boka visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.