Folke Bernadottes väg 381

Folke Bernadottes väg 381

Slutpris

3 995 000 kr


Ramlösa— Helsingborg

Folke Bernadottes väg 381


Slutpris
3 995 000 kr

Ramlösa— Helsingborg

HEMTREVLIGT RADHUS I TVÅ PLAN MED KÄLLARE OCH TILLGÅNG TILL GARAGE I RAMLÖSA!

Nu ges möjligheten att förvärva detta hemtrevliga radhus i två plan om 113 kvm boarea + 59 kvm biarea som har en välskött trädgård med minimal insyn och tillgång till garage, välkomna till Folke Bernadottes väg 381!

Bostaden erbjuder en ljus inbjudande hall med plats till att hänga av sig och ligger öppet mot köket. Ett fantastiskt kök som renoverades år 2020 med genomtänkta materialval och kulörer som passar perfekt tillsammans. Klinker i stora plattor i en mörkare ton som sedan bryts av med de vita köksluckorna, kompositbänkskivan och den rostfria maskinparken. Köksön är i samma stil som köket och här finns även plats till ett matbord där ni kan blicka ut över framsidan. Det finns två badrum, ett på första plan och ett på ovanvåningen där båda är kaklade samt inredda med dusch. Vardagsrummet fylls med härligt ljusinsläpp och förlängs på sommarmånaderna när dörren står på glänt ut till trädgården på baksidan. En välskött trädgård med trädäck, gräsmatta och minimal insyn.

På ovanvåningen finner man de tre sovrummen varav det ena som även är det största har utgång till balkongen.

När man stiger ner i källaren möts man av ett stort rum som idag är inrett som ett sovrum men kan inredas efter behov. Vidare in finns två dörrar, en till en stor klädkammare/förvaringsutrymme och den andra till tvättstugan med dusch.

Här bor man i ett lugnt och tryggt bostadsområde med naturen som granne. Inom närheten finner man natursköna Brunnsparken, förskolor och Brunnsparksskolan som är en F-5 skola och livsmedelsbutiker. För pendlaren är det ett strategiskt bra beläget hus där man på kort avstånd når flera busshållplatser, tågstation och smidigt kan komma ut med bil.


Boarea/biarea
113/59 kvm
Driftkostnad
52 032 kr/år
Tomtarea
140 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2022-11-17

Mäklarhuset Helsingborg

Denna radhus på Folke Bernadottes väg såldes av oss 2022-11-17. Se alla våra försäljningar i Ramlösa samt även på Folke Bernadottes väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.