Fridas Gata 80

Fridas Gata 80

Slutpris

2 500 000 kr


Ramlösa— Helsingborg

Fridas Gata 80


Slutpris
2 500 000 kr

Ramlösa— Helsingborg

ÄNTLIGEN ETT GAVEL BR-RADHUS PÅ POPULÄRA FRIDAS GATA!

Äntligen finns nu chansen att förvärva detta väldigt fina gavel bostadsrättsradhus som är fördelat på två plan med en välskött fram och baksida med trädäck och förråd!

Bostaden erbjuder en välplanerad planlösning där man delat upp de sociala ytorna på första plan och de privata på ovanvåningen. Ett hem som verkligen tagits hand om som har underhållits och renoverats genom åren. Första plan är fördelat på en rymlig ljus hall med god plats till att hänga av sig och möjlighet att sätta in garderob. I anslutning till hallen finner man grovköket som har egen ingång utifrån, smidigt när man varit och handlat då de även byggt ett tak ovanför dörren. Det finns ett badrum på vardera plan, oerhört praktiskt framför allt om man är en familj. Det första badrummet gjordes vid 2009 som är utrustat med dusch och det andra med badkar. Vardagsrummet och köket ligger i en öppen planlösning som bildar en härlig rymd och ljusinsläpp. Finns plats att inredas med stor soffgrupp och matbord. Köket har uppdaterats med nyare luckor och bänkskiva 2015 från Härjedalskök som går i vita luckor tillsammans med en mörkare bänkskiva och kakel. Praktiskt kök med god förvaring, arbetsytor, köks-ö samt utgång till trädäcket på baksidan. Har man inte redan fått radhus-känslan så får man den garanterat när man kliver ut på den insynsskyddade baksidan med sitt stora trädäck med altantak som ligger i ett härligt västerläge och det stora isolerade förrådet på cirka 13 kvm. Favoritplatsen i hemmet som har utnyttjats väl när vänner och familj varit på besök. Att kunna sitta ostört och njuta av sällskapet och solen, fantastiskt!

På ovanvåningen delar hallen av de tre sovrummen och badrummet. Idag används det stora rummet till tv/dator-hörna som har egen ingång till den rymliga klädkammaren. De andra två sovrummen är väldisponerade med plats till säng, förvaring och skrivbord. För er som inte är i behov av tre sovrum så finns möjligheten att ta ner väggen mellan dessa två och bilda ett till stort sovrum.

På Fridas gata bor man i ett lugnt och tryggt område med väldigt god service och kommunikation inom kort avstånd som underlättar er vardag. Här är man inte beroende av bil då det finns bra med busshållsplatser men annars smidigt att ta sig ut med bil på 111:an, E4-E6. Det finns garageplats att hyra mot en låg kostnad där det stora garaget endast kostar 295 kr/mån alternativt finns det fria parkeringsplatser i området. Här bor många barnfamiljer vilket man kan förstå med tanke på lugnet, stora gräsytor och lekplatser. Det finns livsmedelsbutiker, dagis, skolor, Ramlösa Brunnspark, träningsanläggningar med padel/gym, pizzeria och bensinstation.


Boarea
107 kvm
Avgift
6 650 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-05-10

Mäklarhuset Helsingborg

Denna radhus på Fridas Gata såldes av oss 2020-05-10. Se alla våra försäljningar i Ramlösa samt även på Fridas Gata.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.