Götevägen 24 / Trettongården

Götevägen 24 / Trettongården

Slutpris

2 075 000 kr


Ven— St Ibb— LANDSKRONA

Götevägen 24 / Trettongården


Slutpris
2 075 000 kr

Ven— St Ibb— LANDSKRONA

Njutbart med sundet i blickfånget

Ypperligt tillfälle att förvärva den största bostadsrätten i populära Brf Trettongården på Öresunds pärla Ven inför kommande vår- och sommarsäsong. Hit kan du komma, sätta nyckeln i dörren och bara njuta av parkliknande miljöer, välansade gräsmattor, poolhus med gemensam pool och boulebana. Lämpar sig även som året-runt-boende för den som kanske funderar på att bli Venbo mer permanent. I den exemplariskt skötta, lågt belånade föreningen ingår skötsel av såväl privata uteplatser och häckar som de allmänna ytorna och faciliteterna i den förmånliga månadsavgiften om knappa 2 500 kr/mån. Sedan 2016 finns även fiber indraget.

Bostadsrätten utbjuds i inflyttningsklart skick med smakfullt renoverat kök (2011), helkaklat badrum samt inredd vind med sovloft. Från den större uteplatsens trädäck erbjuds fri utsikt över såväl öppna fält som Öresund och på den mindre i söderläge kan morgonkaffet med fördel avnjutas. Den väldisponerade planlösningen fördelar sig på vardagsrum med utrymme för större matplats, separat kök tillsammans med ett generöst tilltaget badrum på entréplan, två rymliga sovrum på ovanvåningen samt ett sovloft på den inredda vinden.

Läget mitt på ön mitt på ön erbjuder närhet till butik, restaurang och busslinje. Dessutom parkeringsplatser, bastu, en stor gräsmatta där barnen kan leka fritt samt en allmänt härlig pittoresk miljö som andas sommar och lugn. Helt enkelt ett bekymmersfritt fritidsboende dit man kan komma, bara slappna av och ta del av allt som Ven har att erbjuda med bad, golfbana och aktiviteter enbart några minuter bort.

Kontakta ansvarig mäklare för bokning av visning.


Boarea
85 kvm
Avgift
2 480 kr/mån
Rum
3 rum (3 sovrum)
Såld
2018-03-13

Mäklarhuset Landskrona

Denna lägenhet på Götevägen 24 / Trettongården såldes av oss 2018-03-13. Se alla våra försäljningar i St Ibb

Boka värdering

Rickard Lind

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.