Götevägen 24 / Trettongården / Ven / St Ibb / LANDSKRONA

Njutbart med sundet i blickfånget

Slutpris
2 075 000 kr
Boarea
85 kvm
Avgift
2 480 kr/mån
Rum
3 rum (3 sovrum)
Såld
2018-03-13
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Götevägen 24 / Trettongården såldes av oss 2018-03-13. Se alla våra försäljningar i St Ibb

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ven är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ypperligt tillfälle att förvärva den största bostadsrätten i populära Brf Trettongården på Öresunds pärla Ven inför kommande vår- och sommarsäsong. Hit kan du komma, sätta nyckeln i dörren och bara njuta av parkliknande miljöer, välansade gräsmattor, poolhus med gemensam pool och boulebana. Lämpar sig även som året-runt-boende för den som kanske funderar på att bli Venbo mer permanent. I den exemplariskt skötta, lågt belånade föreningen ingår skötsel av såväl privata uteplatser och häckar som de allmänna ytorna och faciliteterna i den förmånliga månadsavgiften om knappa 2 500 kr/mån. Sedan 2016 finns även fiber indraget.

Bostadsrätten utbjuds i inflyttningsklart skick med smakfullt renoverat kök (2011), helkaklat badrum samt inredd vind med sovloft. Från den större uteplatsens trädäck erbjuds fri utsikt över såväl öppna fält som Öresund och på den mindre i söderläge kan morgonkaffet med fördel avnjutas. Den väldisponerade planlösningen fördelar sig på vardagsrum med utrymme för större matplats, separat kök tillsammans med ett generöst tilltaget badrum på entréplan, två rymliga sovrum på ovanvåningen samt ett sovloft på den inredda vinden.

Läget mitt på ön mitt på ön erbjuder närhet till butik, restaurang och busslinje. Dessutom parkeringsplatser, bastu, en stor gräsmatta där barnen kan leka fritt samt en allmänt härlig pittoresk miljö som andas sommar och lugn. Helt enkelt ett bekymmersfritt fritidsboende dit man kan komma, bara slappna av och ta del av allt som Ven har att erbjuda med bad, golfbana och aktiviteter enbart några minuter bort.

Kontakta ansvarig mäklare för bokning av visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration